dagarmedmig

2013-05-19
12:26:40

Grillad efterrätt...
Igår på Pingsafton körde vi på grilltema här hemma. Vi började med att grilla revben, kotletter, majs och bakadpotatis. Till det serverades egengjord gucamole och andra smarriga såser. När vi ändå hade tänt grillen. Vi har gasolgrill så för vår del handlade inte efterrätten om att ta till vara på den fina glöden på grillen. Men ni som har kolgrill, måste ju testa denna goda efterrätten som tillagar sig själv medans man äter huvudrätten. Visst är det så att det oftast är som bäst glöd när man grillat färdigt? Typiskt.
 
Här kommer ett somrigt tips på efterrätt
 
 
 
GINO PÅ GRILLEN 
(Gratinerad frukt med vitchoklad)
4 pers
 
4 st kiwi
8 st jordgubbar
4 st nävar hallon
1 lime
Vitchoklad
 
Gör så här:
 
1. Skala kiwi, "snoppa" jordgubbarna.
2. Lägg frukterna i folie alt i små grytor.
3. Riv limeskal och vit choklad över frukten.
4. Knyt i hop foliepaketen alt. lägg på grytlocken och ställ på grillen tills chokladen smält.
 
 
 
 
  
- Servera med vaniljglass - 
 
 
 
Bon appetit! 
 ♥
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: