2012-06-16
15:19:07
Tips på förrätt till Midsommarafton!
Midsommarafton symboliserar också mat för mig. Färskpotatis, sill, köttbullar, jordgubbar & grädde m.m.
Tänkte tipsa er på vad jag ska göra till förrätt. Efterrätten får ni recept på i veckan, den är oemotståndlig god så håll utkik om ni behöver tips :)
Räk- och kräftcheesecake
Botten:
75 g smör
Fyllning:
170 g avrunnen vikt av räkor
Gör så här:
1. Smält smöret och mixa sedan det med brödet i en mixer.
- Denna rätt passar lika bra till midsommar som till att ha på buffébordet -
Du är för gullig du Gunilla! Jag köper mycket mattidningar, kollar nätet och kokböcker. Just denna cheesecake kommer från senaste numret av Elle Mat & Vin... Efterrätten kommer du garanterat tycka om :)
Du som är kock har väl hur mycket idéer och goda recept som helst på lager:) kanske kan du dela med dig till en amatör som mig :) ??
Kramar till dig!!!
Duktig du är Emelie, denna ska jag med göra, ha en fin dag, kram jossan!
Tack snälla, snälla Josefin!
Kul att du gillar cheescaken. Du kommer att göra succe med den på midsommarafton:) Hoppas vi ses snart!
Kram Kram
Låter så Himla Gott,var hittar du allt!Ser fram emot desserten,duktiga du! Kram från Gunilla